Natuurwijzer Radio Texel


Eens per maand op zondag van 12.00 en 13.00 uur, is er een vogelaflevering van het radioprogramma Natuurwijzer op Radio Texel. De uitzending wordt herhaald op dinsdagavond 18.00 uur. De vogeluitzendingen worden momenteel verzorgd door Lieuwe Dijksen en Klaas de Jong. Lieuwe en Klaas presenteren gevarieerde onderwerpen over vogels, met soms tussendoor ander nieuws uit de natuur.

Op de andere zondagen worden de uitzendingen van de Natuurwijzer verzorgd door het NIOZ, Ecomare, IVN en Texel Natuurgids Marcel Wiinalda. .

RadioTexel zendt uit op 106.1 fm in de ether en op 98.5 fm via de kabel. Je kunt de uitzendingen ook online beluisteren. Deze link verwijst naar http://www.radiotexel.nl/ waar je een knop aantreft om de uitzending streaming te beluisteren. Tevens is er een archief met gemiste uitzendingen.

 


Warning: file_put_contents(/home/vwgtexel/domains/vwgtexel.nl/private_html/files/cache/pages/a/c/t/activiteiten%2Fradio-texel.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5631/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 67