Corona maatregelen


Gepubliceerd op: 28 mrt 2020


Als gevolg van door de Overheid ingestelde maatregelen ter beperking van de verspreiding van het Corona virus moeten we helaas ook de excursie van 11 april in Walenburg schrappen uit de agenda. De twee excursie in mei laten we voorlopig nog even op de agenda in de hoop dat er spoedig een verbetering in de situatie optreedt. 

Het Vogelinformatiecentrum laat weten dat ook het Waddenvogelfestival op 9 - 10 mei niet doorgaat. Voor de Big Day wordt nog bekeken of er een alternatief mogelijk is waarbij de teams bestaan uit max. 2 deelnemers. 

De watervogeltelling op zaterdag 9 mei kan wel doorgaan omdat er niet in groepsverband wordt geteld. Tenzij Sovon Vogelonderzoek Nederland deze landelijke telling als geheel afblaast. Telcoördinator Vincent Stork neemt t.z.t. contact op met de vaste tellers.

 

 

Warning: file_put_contents(/home/vwgtexel/domains/vwgtexel.nl/private_html/files/cache/pages/n/i/e/nieuws%2Fcorona-maatregelen.cache): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5631/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 67